Občutek, kot da sedite v novem vozilu bo res neverjeten. Kvalitetno globinsko čiščenje vam to omogoča.

Avto je ob nakupu ponavadi zelo čist, se sveti, lepo diši, predvsem pa je njegova notranjost brezhibna. Se še spomnite kako je izgledal ko ste ga odpeljali iz salona?

Če želite da vaše vozilo še dolgo obdrži videz kot je bil ob nakupu, je zelo pomembno redno globinsko oziroma globinsko kemično čiščenje vozila. Z globinskim in kemičnim čiščenjem notranjosti lahko poskrbite, da bo vaše vozilo kot je bilo ob nakupu – da boste ponovno z veseljem sedli vanj in imeli občutek, da je vozilo kot prerojeno.

Ročna avtopralnica Qulanida Novo mesto je pravi naslov za res kvalitetno globinsko čiščenje vašega vozila, saj pri nas razpolagamo s konkretnim znanjem, profesionalnim pristopom, primerno tehnologijo in kakovostnimi čistili.

globinsko čiščenje avta

Kdaj je potrebno globinsko čiščenje vozila?

Globinsko čiščenje vozila, vam bo poleg izjemne čištoče in prijetnosti, tudi ustvarilo občutek da je vozilo novejše in manj rabljeno. Zato se za globinsko čiščenje vozila odloči vedno več ljudi pred prodajo vozila, saj s tem ustvarijo bistveno višjo vrednost vozila in se tudi samo vozilo lažje proda.

Vsekakor pa smo mi tisti ki v vozilu preživimo veliko časa in ko želimo da je vozilo zares čisto se odločimo za kvalitetno globinsko čiščenje, pri preverjenem izvajalcu.

Vsekakor pa globinsko čiščenje priporočamo opraviti vsaj 1x letno.

Poskrbite za vaše vozilo

kot bi poskrbeli zase

Pripeljite ga v novo avtopralnico, kjer bomo vašemu jeklenemu konjičku hitro in učinkovito povrnili ves sijaj – kot ob nakupu.

Pokličite 031 70 90 70
Online rezervacija

KAJ JE

globinsko čiščenje?

Globinsko čiščenje vozila je v bistvu še nadgradnja generalnega čiščenja notranjosti vozila. Se pravi ko je vozilo v notranjosti očiščeno, nato globinsko (kemijsko) očistimo tudi sedeže, prevleke, tapete vrat, tekstilna tla, kakor tudi prtljažni del in strop vozila.

Lahko pa tudi samo delno, odvisno od vaših želja (morda samo sedeže zaradi razlitja tekočine, oziroma recimo čokolade ali podobno).

Našim strankam ponujamo tudi odstranjevanje neprijetnih vonjav iz vozila, oziroma iz kompletnega prezračevalnega sistema s pomočjo ozon generatorja in s tem tudi dezinficiramo celotno notranjost vozila. Za čiščenje uporabljamo čistila, ki so prijazna okolju, ljudem, kakor tudi materialom v vozilu.

Občutek, kot da sedite v novem vozilu bo res neverjeten ????

  • Predpranje z aktivno peno
  • Detajlno zunanje pranje vozila
  • Detajlno čiščenje in sesanje celotne notranjosti
  • Parno dezinfekcijo celotne notranjosti
  • Globinsko čiščenje celotne notranjosti vozila
  • Predpranje z aktivno peno
  • Detajlno zunanje pranje vozila
  • Osnovno čiščenje in sesanje celotne notranjosti vozila
  • Globinsko čiščenje sedežev